Julie Pike





      

Vill ha sommar nu.


http://juliepike.no/work

I'm mad, really bad




Jag är sjuk.

Hehehe




Hej
Idag var jag på Mg och skolan verkar helt awesome! Om inte Kulturama, Jensen Norra eller Ksg verkar bättre kommer jag definitivt söka till Mg! hehehe
Öh, på fredag ska jag till skolan för att ha So, haha ganska onice fast ändå inte. Kommer ju typ vara i biblioteket hela dagen med Becka så ja, rätt chill ändå! Vi måste bli klara med vårat arbete om 9/11 då, ska redovisa fredagen efter så.
Öh, på lördag ska jag till Kulturama på öppet hus och efter det ska jag till staden med mamma, ska kolla på lite kläder och så :)

hugzzzzzzz

-----


Öh, hej.
Skola idag igen då. Var helt ok förutom att vi hade skridskor då jag frös så sjukt mycket.
Mitt hår började frosta också vilket såg helt cp ut.
Nästa vecka ska jag åka och besöka fyra olika gymnasium och vara med på lektioner och så där, blir nog rätt chill skulle jag tro.
Pussssss

.-.-.-.-.-.-.-.






Hej
Igår var jag i staden med Diaz, först fikade vi lite på Tully's och sedan köpte vi naturgodis.
Efter det åkte vi till Tc för att bege oss mot biograf Sergel för att välja en film vi skulle se på, det resulterade i Old Dogs och den var väldigt rolig, haha! Så bäst.
Öh....efter filmen drog vi hem, haha. Kul var det iallafall hihi.

Idag började skolan igen vilket var astråkigt, hade musik och bild på morgonen även fast vi redan fått slutbetyg i båda ämnena, hur ovärt som helst!
Öh, ikväll kommer nog Jenny och Diaz hit för att kolla på Saw, blir nice.
Puss

.

På väg hem från Frida kom det på en asläskig gubbe på t-banan och satte sig såklart mittemot mig. Han började typ prata med mig, bad mig ta på hans...öh ja ni vet. Och en del andra grejer. Blev så rädd att jag skakade och visste inte var jag skulle ta vägen. Nu är jag hemma med världens huvudvärk och fryser som fan.

Natt



Hm, idag har jag mest varit hos mina farbröder, de bor liksom över varandra så om man träffar en träffar man båda, eh. Notera att de är runt 40, haha.
Imorgon ska jag till moster och kolla Charlies änglar och så vill jag träffa Jenny på kvällen!!
På torsdag ska jag träffa Diaz och på fredag börjar skolan igen, känner mig inte pepp alls med sänkta betyg och grejer, men bara att bita ihop I guess. Nu ska jag lägga in mer bilder i datorn och så, heh.
Pusssssssssssssssssssssssssssssssssss

Carter Smith










Imorgon ska jag träffa Flora och Trixi, trevligt som tusan!
RSS 2.0